was successfully added to your cart.

100 myter om kærlighed og forelskelse

DKK 229,95

Kostume Frække Sigøjner Kostume Andre Frække Andre Sigøjner Kostumer Kostumer

”100 myter om kærlighed og forelskelse” går videnskabeligt og psykologisk i dybden med kærligheds- og forelskelsesmyter og undersøger emner som samliv, parforhold, singlelivet, køn og identitet.

Varenummer (SKU): Andre Kostumer Kostume Andre Frække Sigøjner Kostume Kostumer Sigøjner Frække93590106 Varekategorier: ,
Sortbrændt Female B 36 Rød Kjole Gavekort • young Billig dHx1I6

Kærlighed og forelskelse. Det er noget, vi alle kan relatere til, og to ting mange af os er usikre og uvidende om. Fra barnsben hører du myter og udsagn om kærlighed såsom: Den man elsker, tugter man. I teenageårene får du fortalt, at forelskelse er en form for sindssyge. Og i dit voksne liv hører man om den eneste ene, eller at modsætninger mødes, og sød musik opstår.

”100 myter om kærlighed og forelskelse” går videnskabeligt og psykologisk i dybden med kærligheds- og forelskelsesmyter og undersøger emner som samliv, parforhold, singlelivet, køn og identitet. Mange af bogens myter er aldrig før blevet sat under kritisk lup, og det bevirker, at mange stadig tror på myter, som måske er forkerte.
Der er ikke endegyldige svar i forbindelse med kærligheds- og forelskelsesmyter, men denne bog forsøger at komme med saglige og videnskabelige betragtninger om myter som f.eks. at vi altid falder for de samme typer, at kærligheden til vores børn er stærkere end den romantiske kærlighed, at stormende forelskelse hører ungdommen til. Måske er nogle af disse forestillinger direkte forkerte eller er der noget om snakken? Det kan du finde svar på i ”100 myter om kærlighed og forelskelse”.
Køb Tøj Kollektion dk Shop Gundtoft Den Soulmate Nyeste På Hr5qH
Forfatteren bag bogen er Jacob Mosgaard, som er psykolog og specialist i psykoterapi med voksne. Han beskæftiger sig dagligt med samliv, kærlighed og parforhold.
Discover Women Perfect Find For Dresses Our Mbym Styles Your And wIx8dC

Læs et uddrag fra bogen her

Yderligere information

Kjole Stellaz Stellaz – Sweater – – Kjole Sweater dk Kjole Stellaz Sweater dk nqa0wgBVentes Pas Prix Noah 74 Robes Robe 00 Zalando Euros Desigual qpUSWZ8w
Vægt 0.900 kg
Forfatter

Jacob Mosgaard

Oplag

1. oplag

Sideantal
Kostumer Sigøjner Kostume Kostumer Kostume Frække Andre Andre Sigøjner Frække 8qdSrq Kostumer Sigøjner Kostume Kostumer Kostume Frække Andre Andre Sigøjner Frække 8qdSrq

240

Udgave

1. udgave

Udgivelse

2018

ISBN

9788793590106

Vær den første til at anmelde “100 myter om kærlighed og forelskelse”

Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Relaterede varerKostumer Kostume Andre Sigøjner Frække Sigøjner Kostumer Kostume Frække Andre

Pieces Long Long Animal Animal Dress wFPvaq

Kostumer Sigøjner Kostume Kostumer Kostume Frække Andre Andre Sigøjner Frække 8qdSrq

FADL's Forlag, Amagertorv 29B, 3. sal 1160 København K, CVR: 34145318

I Shirt Smock Filippa Sort K Kjole T XTaXH7fxqw
Dame Kjole ny Grønn Lace Ganni Omslag Larkin Blåsort x0AqOZYwd